Bingo in Limmen en workshop Mindfulness

REGIO - Bij Stichting Welzijn zijn weer een aantal leuke activiteiten deze week. Zo is er de ouderwets gezellige bingo in Limmen en er is een workshop Mindfulness in Castricum.

Op dinsdag 12 augustus kan men om 14:00 uur aanschuiven voor een ouderwets gezellige Bingo in Cultureel Centrum Vredeburg te Limmen. Voor € 3,- (incl. koffie/thee) maakt men kans op vele prijzen.

Wie toe is aan ontspanning en meer rust kan op maandag 18 augustus kosteloos deelnemen aan een Mindfulness workshop. Van 10.00 tot 12.00 uur maakt men kennis met vaardigheden om los te komen van ingesleten patronen en zo meer rust te creëren in het hoofd. Deze workshop wordt aangeboden door Context en vindt plaats in de ronde zaal van ontmoetingscentrum Geesterhage in Castricum.

Aanmelden voor bovenstaande activiteiten kan via Stichting Welzijn Castricum: 0251-656562 of info@welzijncastricum.nl Het complete zomeractiviteitenoverzicht is af te halen bij Stichting Welzijn Castricum of in de bibliotheken van Castricum, Akersloot en Limmen. Ook zijn de activiteiten terug te vinden op de kalender van www.welzijncastricum.nl.