Presentatie vernieuwde computercursus

CASTRICUM - Wie meer wil weten over het computeraanbod in de maanden september t/m december, is welkom op woensdag 27 augustus om 14.00 uur in de Bibliotheek in Castricum Na de presentatie kan men zich gelijk inschrijven.

Stichting Welzijn Castricum en de Bibliotheek bieden diverse mogelijkheden om de computerkennis te vergroten, zoals workshops, cursussen, inlopen, tabletcafé’s en thuisondersteuning. Het aanbod wordt overdag gegeven en is bestemd voor mensen voor wie een rustig tempo en persoonlijke aandacht belangrijk zijn.

Het is ook mogelijk het aanbod te bekijken op www.welzijncastricum.nl, U kunt ook een brochure per e-mail te ontvangen (aan te vragen via info@welzijncastricum.nl) of een brochure op halen bij de bibliotheken in Castricum of bij Stichting Welzijn Castricum, Geesterduinweg 5 tel.  0251 65 65 62