Verschillende zomeractiviteiten voor senioren

CASTRICUM - Stichting Welzijn Castricum organiseert verschillende zomeractiviteiten voor senioren, zoals een filmmiddag, keezen en mindfulness.

Op woensdag 30 juli om 14:00 uur kunnen grootouders en kleinkinderen in Limmen een ouderwets gezellige filmmiddag beleven. Welke film het is, is nog een verrassing. De kosten zijn € 2,- voor grootouders, kinderen gratis entree. Locatie: Cultureel Centrum Vredeburg in Limmen.


Op dinsdag 5 augustus wordt er in Castricum weer volop ‘gekeezt’. Dit populaire bordspel is een combinatie van Mens-erger-je-niet en pesten en zeer verslavend. Van 10:00 tot 12:00 uur is men van harte welkom in de Tuin van Kapitein Rommel in Castricum. Deelname: € 2,-.


Wie toe is aan ontspanning en meer rust in zijn of haar hoofd kan op dinsdag 5 augustus kosteloos deelnemen aan een Mindfulness wandeling. Deze wordt begeleid door Context en om 10:00 uur start de wandeling bij De Hoep aan de Johannisweg in Castricum.

Aanmelden voor bovenstaande activiteiten kan via Stichting Welzijn Castricum: 0251-656562 of info@welzijncastricum.nl Het complete zomeractiviteitenoverzicht is af te halen bij Stichting Welzijn Castricum of in de bibliotheken van Castricum, Akersloot en Limmen. Ook zijn de activiteiten terug te vinden op de kalender van www.welzijncastricum.nl.

Op de foto: een keezbord.