Hersenstichting zoekt collectanten

CASTRICUM - Op dit moment leeft een half miljoen mensen met ernstige, beperkende en blijvende gevolgen van een hersenaandoening, hersenziekte of hersenletsel. Daarbij kunt u denken aan ADHD, Beroerte, Coma, Dementie, Depressie of Migraine.

1 op de 4 mensen krijgt ooit te maken met een hersenaandoening. De Hersenstichting zet zich in voor al deze mensen en stel zich tot doel hersenaandoeningen te voorkomen en genezen en ervoor te zorgen dat patiënten een zo volwaardig mogelijk leven kunnen leiden.

Voor de jaarlijkse collecte die plaatsvindt van 2-7 februari 2015, zoekt de stichting naar collectanten. U kunt zelf aangeven in welke straat en hoeveel uur u wilt lopen. Wat u ook doet, u helpt uw medemens ermee. Twee uurtjes collecteren voor al deze mensen, dat is een kleine moeite voor een groot effect.

Meld u aan als vrijwilliger. Via tel: 070 – 360 48 16 of stuur een mailtje aan info@hersenstichting.nl  Voor meer info: www.hersenstichting.nl