Sprookjestuin en Insectenweek

CASTRICUM - De Tuin van Kapitein Rommel is ook dit jaar van zondag 6 juli t/m donderdag 10 juli omgetoverd door verschillende kunstenaars tot een waar sprookjesparadijs met heel verrassende sprookjes!!

Bewonder Roodkapje en de giraffe van Dikkertje Dap. Kom de slapende reus wakker kietelen, vaar mee over de vijver in de tuin met de ‘Heen-en-weer-wolfboot’ en neem ook even een kijkje in het enge bos!! En natuurlijk ontbreken de elfen en kabouters niet!

In augustus is de insectenweek (maandag 11 t/m vrijdag 15 augustus) met een aantrekkelijk kinderprogramma in de Tuin. Er zijn spelletjes te doen die te maken hebben met insecten en er zijn demonstraties van echte insecten o.a wandelende takken en er is ook een echte miljoenpoot ! Ook de imker ontbreekt niet.

(Groot)ouders zijn tijdens de Sprookjesdagen van 10.00- 16.00 uur en in de Insectenweek 10.00-12.30 uur welkom om samen met hun (klein)kinderen van alle leeftijden op hun eigen tijd langs te komen in de Tuin.