Vitesse’22 talenten naar AZ en Telstar

CASTRICUM - Twee talenten uit de jeugdopleiding van Vitesse’22 gaan hun voetbalcarrière voortzetten bij respectievelijk AZ en Telstar.

Luuk de Wit is 12 jaar en speelt aankomende seizoen bij AZ in het belofte team onder de 13. De 15-jarige Amber Wuring daarentegen gaat in het belofte team van Telstar Vrouwen spelen.

Amber heeft altijd in de selectie van de jongensteams gevoetbald. Als enig meisje in een jongensteam viel ze al snel op. Haar talent bleef niet onopgemerkt en vanaf een jaar of 10 jaar speelt ze ook bij de KNVB met andere talentvolle meisjes. Ze is zelf één keer kampioen  geworden van Nederland. Afgelopen seizoen speelde Amber in de C1 en is zelf een tijdje aanvoerder geweest. Luuk speelde in de D1 van Vitesse en is in het verleden meerdere keren kampioen geworden. 

Het komende  seizoen gaan deze talentvolle spelers van Vitesse’22 hun geluk bij hun nieuwe club beproeven.