Leer oud schrift lezen of kom de archiefdepots bekijken bij het Regionaal Archief

ALKMAAR - Geïnteresseerden in genealogie en regionale en lokale historie kunnen hun hart weer ophalen. Het Regionaal Archief Alkmaar start in september met een nieuwe serie cursussen en andere publieksactiviteiten.
Vanaf heden is de inschrijving geopend voor verschillende cursussen en workshops. Zoals de ‘introductiemiddag archief’ waarbij u wegwijs wordt gemaakt in het zoeken in de collectie van het Regionaal Archief. Of leer 16e tot 18e-eeuwse teksten lezen tijdens de cursus ‘lezen van oud schrift’ voor beginners en gevorderden. Meer weten over uw familiegeschiedenis? Schrijf u dan in voor de ‘workshop genealogie’ of kom met specifieke vragen naar een genealogisch spreekuur. Voor meer informatie of inschrijven kijk op www.archiefalkmaar.nl.