Hoogheemraadschap zoekt kandidaten voor nieuw bestuur

NOORD-HOLLAND - Tegelijk met de verkiezingen voor Provinciale Staten, vinden op 18 maart 2015 de verkiezingen voor het waterschap plaats.
Vanaf nu kan iedereen zich kandidaat stellen voor het bestuur van het waterschap. Dat kan door aansluiting op een bestaande lijst of door het oprichten van een nieuwe lijst. Alles over de verkiezingen en de kandidaatstelling wordt verteld tijdens vier bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomst hoort u hoe u zich kandidaat kunt stellen. De dijkgraaf vertelt over het belang van de verkiezingen en een goed bestuur. Daarnaast vertellen ervaren bestuurders wat het inhoudt om waterschapsbestuurder te zijn. De dichtstbijzijnde informatiebijeenkomst voor Castricum wordt gehouden op maandag 7 juli in Heiloo. Meer informatie over de bijeenkomsten zoals het programma, aanvangstijden en hoe u zich opgeeft, is te vinden op www.hhnk.nl/verkiezingen.