Bezoek aan het strandvondstenmuseum en dineren bij Deining

CASTRICUM - In het kader van de zomeractiviteiten voor senioren kan men op donderdag 26 juni het Strandvondstenmuseum (achter station Castricum) bezoeken. Men wordt om 10:00 uur ontvangen met huisgemaakt gebak en koffie.
Menno Twisk vertelt dan over de geschiedenis van de Zanderij, de bollenteelt en andere streekhistorische wetenswaardigheden. Er wordt een film vertoond over het strandjutten in Castricum en Bakkum met als afsluiter een rondleiding door het museum. Lekker dineren kan op woensdag 16 juli bij restaurant Deining (Zeeweg 71, Castricum), waar een heerlijk tweegangenmenu geserveerd wordt. Het diner begint om 18:00 uur en er is een gastvrouw aanwezig vanuit Stichting Welzijn Castricum. De kosten zijn € 22,50 voor twee gangen, excl. dessert en drankjes. Van het complete zomeractiviteitenoverzicht is een flyer gemaakt. Deze is af te halen bij Stichting Welzijn Castricum of in de bibliotheken van Castricum, Akersloot en Limmen. Vooraf aanmelden via e-mail (info@welzijncastricum.nl) of telefonisch 0251 65 65 62